Palvelut

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on perinteinen hoitomuoto, joka poistaa lihaskireyksiä, rentouttaa kehoa ja poistaa kipuja. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa, aineenvaihduntaa, lymfakiertoa sekä kuona-aineiden poistumista kehosta. Se myös parantaa nivelten liikkuvuutta, pehmentää arpikudosta, lisää lihasten joustavuutta, auttaa palautumisessa, ennaltaehkäisee vammoja, rentouttaa ja rauhoittaa. Klassisessa hieronnassa käytetään viittä perusotetta, joita ovat sively, hankaus, puserrus, täristys ja taputus. Klassinen hieronta sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille ihmisille.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta on klassisen hieronnan soveltamista urheilijoiden tarpeisiin. Urheiluhieronnassa otetaan huomioon urheilijan lajivaatimukset sekä harjoittelun, kilpailemisen ja rasituksen vaikutukset kehoon. Urheiluhieronta kohdistetaan niin, että se edesauttaa urheilijaa optimaaliseen suorituskykyyn harjoitus- ja kilpailujaksoissa. Urheiluhieronnalla myös ennaltaehkäistään vammoja, nopeutetaan palautumista, parannetaan nivelten liikelaajuuksia, poistetaan lihaskireyksiä, parannetaan ja ylläpidetään sidekudosten elastisuutta sekä rentoutetaan lihaksia. Urheiluhieronta sopii kaikille urheilijoille ja kuntoilijoille.

Kinesioteippaus

Kinesioteippaus lievittää erilaisia kiputiloja, ohjaa, tukee ja parantaa nivelten liikettä, auttaa korjaamaan asentoja, lisää verenkiertoa ja imunestekiertoa, vähennetään turvotusta ja lihaskireyksiä. Teippi on venyvää, joustavaa ja hengittävää.

Urheiluteippaus

Urheiluteippausta käytetään esimerkiksi lihasten venähdys- ja revähdysvammojen, nivelsidevenähdyksien sekä jännevaivojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Urheiluteippi on venymätöntä tai elastista. Teippi antaa lisätukea nivelille ja sillä voidaan rajoittaa erilaisia liikkeitä ja liikesuuntia, jotka eivät ole suotavia tai aiheuttavat kipua.